Brasserie Het Zesde Zintuig in Doesburg wordt opgefrist. Het interieur verandert waardoor het restaurant een wat lichtere en modernere uitstraling krijgt. Door de verbouwing is het restaurant van 17 tot en met 21 juli gesloten.


‘Alles wordt even opgefrist. De muren en de vloer. En het interieur gaat veranderen. Wat er nu in staat is al ruim tien jaar oud en heeft zijn beste tijd gehad’, laat Hannie Vos van Brasserie Het Zesde Zintuig weten.


Er is gekozen voor een wat lichtere uitstraling in de zaak. ‘Iets moderner, maar wel huiselijk en warm. De afgelopen tijd hebben we al wat nieuw apparatuur aan moeten schaffen voor in de keuken. Ook dit was allemaal erg oud en aan vervanging toe’, aldus Vos.


Het Zesde Zintuig nam vorig jaar deel aan het tv-programma ‘Dubbeltje op zijn kant’, een programma waarin noodleidende bedrijven worden geholpen. Dit programma heeft het restaurant het noodzakelijke zetje in de goede richting gegeven.


Vos: ‘Sinds dat we op tv zijn geweest, gaat het goed. Mensen zijn enthousiast en we zien steeds meer mensen terugkomen. Met de aanschaf van het nieuwe meubilair willen we de gasten nog meer het gevoel geven dat ze thuis zijn. Vrijdag 22 juli zijn we vanaf 17.00 uur weer geopend’.