Informatiebijeenkomst Mentale-Actieve weerbaarheidstraining

Ward Terpstra houdt een informatiebijeenkomst voor zijn gratis Mentale-Actieve weerbaarheidstraining voor kinderen uit groep 6 tot en met 8. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 20 november van 16.00 uur tot 17.00 uur in de gymzaal van de basisschool de Wetelaar. Tijdens de informatiebijeenkomst kunnen kinderen en hun ouders kennis maken met de training en de trainers. Na deze bijeenkomst kunnen kind en ouders beslissen of ze deelnemen aan de training van twaalf weken die start op 27 november.

 

De weerbaarheidstraining heeft een mentaal-actieve aanpak. Dit wil zeggen dat actieve oefeningen gebruikt worden om betere sociale en communicatieve vaardigheden te ontwikkelen. Daarnaast richt de training zich op het beter omgaan met conflictsituaties en een toename van het zelfvertrouwen.

 

De training is gebaseerd op Bewegingsagogiek, Kindercoaching en de “Rots en Water” methode en bestaat uit twaalf lessen. Ouders worden intensief betrokken bij het programma door drie ouder-kind lessen en de uitleg voorafgaand aan elke les.

 

De training begint met een informatiebijeenkomst om te kijken of de training geschikt is voor het kind. Na deze introductie kunnen kind en ouders beslissen of ze willen deelnemen aan het twaalf weken durende programma, de wil van het kind is hierin leidend. Opgeven voor de informatiebijeenkomst kan via het project Sjors Sportief. Door naar http://doesburg.actiefingelderland.nl/activiteit/517/weerbaarheidstraining te gaan, kun je de inschrijving voltooien. Opgeven kan tot en met 19 november. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.

 

De training wordt gratis aangeboden door de gemeente Doesburg en uitgevoerd door Ward Terpstra van Ward | Sportprojecten – Kindercoaching en Jaimy Buiting. Als er gezamenlijk besloten wordt om deel te nemen aan de training kan dit ter plekken gecommuniceerd worden.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ward Terpstra. Telefoonnummer; 06 15 35 95 87.  Email wardterpstra@gmail.com

 

 

2 reacties

  1. M.loonstra

    Is het mogelijk om kennis te maken met deze training voor mijn dochter van 9 jaar?

  2. M.loonstra

    Is het voor mijn dochter nog moeglijk deel te nemen aan deze cursus?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑