De gemeente Doesburg en de Kamer van Koophandel geven op woensdag 11 juni in het stadhuis van Doesburg een informatiebijeenkomst voor startende ondernemers. De startersbijeenkomst begint om 19.00 uur en deelname is gratis. Wel is het noodzakelijk om vooraf op te geven.

 

Tijdens een informatiebijeenkomst op woensdag 11 juni in het stadhuis van Doesburg geven de gemeente en de Kamer van Koophandel volop informatie over IkStartSmart, het succesvolle programma van KvK, gemeenten en provincie.

 

IkStartSmart ondersteunt mensen die een bedrijf willen beginnen of die maximaal vijf jaar ondernemer zijn. Zij worden begeleid door een coach en diverse adviseurs, kunnen trainingen volgen én komen in contact met andere ondernemers. Onderzoeken hebben bewezen: starters die het IkStartSmart-traject hebben gevolgd, hebben een aanzienlijk grotere kans op succes dan anderen!

 

Het programma van de bijeenkomst staat geheel in het teken van de bedrijfsstart: na een welkomstwoord door de gemeente volgt een presentatie over de belangrijkste zaken, die bij het opzetten van een onderneming aan de orde komen. Vervolgens krijgen de bezoekers uitgebreide informatie over het programma IkStartSmart. Ook een deelnemer en een coach zullen hierbij aan het woord komen en over hun ervaringen vertellen.

 

Aansluitend zal het IMK informeren over de BBZ-regeling, de Bijzondere Bijstand voor Zelfstandigen. Na afloop van het officiële programma is er nog volop gelegenheid om te netwerken.

 

De Startersbijeenkomst vindt plaats op woensdag 11 juni, vanaf  19.00 uur in het stadshuis in Doesburg. Deelname is kosteloos, aanmelden kan tot 6 juni via e-mail info@ikstartsmart.nl.