Vincent Kreileman onderweg naar Alpe d’HuZes

Vincent Kreileman uit Doesburg is vertrokken naar Frankrijk om daar deel te nemen aan Alpe d’Huzes, het goede doelenfestijn om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Kreileman wil zes keer de fameuze berg Alpe d’Huez per fiets bedwingen.

 

Alpe d’HuZes wordt op 5 juni gehouden. Daarbij beklimmen vele duizenden Nederlanders de Franse berg per fiets. Elke deelnemer heeft voor sponsors gezorgd en hoopt zo geld in te zamelen voor het goede doel.

 

Kreileman is al enkele malen in training en wil zes keer tegen de berg op fietsen. De 27-jarige Doesburger wil met zijn daad 2.500 euro aan sponsorgeld ophalen. Momenteel heeft hij 1.190 euro gedoneerd gekregen en is er ruim duizend euro toegezegd. Het is nog mogelijk om sponsorgeld te doneren via de speciale pagina van Kreileman.

 

‘Omdat ik jarenlang mijn moeder heb zien vechten tegen een ziekte die niet te overwinnen bleek’, motiveert Kreileman zijn deelname. ‘Hoewel ik als kind niet alles heb meegekregen van haar ziekte, heeft dit natuurlijk een enorme impact op ons gezin gehad. Het was bijzonder om in die periode haar kracht, lef en doorzettingsvermogen te ervaren. Tot aan haar dood slaagde mijn moeder erin voor mijn broertje en mij te zorgen, waarvoor ik haar zo dankbaar ben. Zeven jaar na de diagnose is onze lieve moeder overleden aan borstkanker. Ik was toen 16 jaar.’

 

 

1 reactie

  1. Richard Kok

    Vincent, heel veel succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑