Informatiemiddag Acupunctuurpraktijk Doesburg op 7 oktober

In de week van 3 tot en met 9 oktober 2016 wordt voor de tweede keer de week van de acupunctuur gehouden. Het thema van dit jaar is “Acupunctuur bij pijn”. Dat meldt Acupunctuurpraktijk Doesburg, die op 7 oktober een informatiemiddag houdt.

Volgens het rapport Regieraad Chronische Pijn uit 2011 telt Nederland 2,2 miljoen mensen met chronische pijn. Dat zijn bijvoorbeeld mensen met steeds terugkerende hoofdpijn of met chronische gewrichtsklachten.

Pijn is bij uitstek een klacht waarbij behandelingen met acupunctuur verlichting kunnen bieden. Pijn kost energie. Het veroorzaakt vermoeidheid en stress.

De behandeling met acupunctuur zorgen, behalve voor pijnbestrijding, ook voor een herstel van een evenwichtige energiestroom in het lichaam. Dit heeft een positieve invloed op de gezondheid.

De behandeling met acupunctuur kunnen de reguliere behandeling van pijn goed ondersteunen of zelfs een alternatief bieden, bijvoorbeeld als de patiënt medicatie niet verdraagt of als de reguliere behandeling geen verbetering van klachten biedt.

Wie meer wil weten over acupunctuur kan op vrijdag 7 oktober tussen 13.00 en 16.00 uur kennis maken door middel van een vrije inloop bij Acupunctuurpraktijk Doesburg. Acupunctuurpraktijk Doesburg is gevestigd op Van Brakellaan 50 in Doesburg. Meer informatie over Acupunctuurpraktijk Doesburg is te vinden op www.acupunctuurpraktijkdoesburg.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg en Edelsmederij Tobias.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑