Inloop en dagbesteding Caleidoz naar Beumerskamp

Wethouder Peter Bollen en directeur Marlie Vennogoor van Caleidosz openen maandag 31 maart om 10.30 uur officieel de deuren van de nieuwe locatie voor een deel van het ouderenwerk: de dagbesteding, open tafel en inloopactiviteiten van Caleidoz Doesburg. Ouderenadvies en het seniorenloket, computerinloop, maaltijdvoorziening en hulpdienst vervoer blijven op de Linie 4.

 

Begin maart heeft de gemeente het startsignaal gegeven voor de verbouwing van de nevenruimte van de sporthal aan de Beumerskamp 39. Er wordt samen gewerkt om de openingsdatum te halen, zodat de dagbesteding, de open tafel en de inloop, kunnen verhuizen naar de Beumerskamp.

 

Maandagmorgen 31 maart worden de ouderen van de dagbesteding bij de Linie 4 opgehaald met de paardentram en naar de nieuwe locatie Beumerskamp gereden. In het bijzijn van deze ouderen, vrijwilligers en personeel vindt de officiële opening plaats. De buurt is hierbij uitgenodigd. Vanaf 31 maart heeft de dagbesteding, open tafel en de inloop een plek voor de verdere toekomst.

Caleidosz 600

 

1 reactie

  1. Frans van der Krul

    Wens de dagbesteding, opentafel en inloop op Beumerskamp veel succes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑