Breedtesport Doesburg organiseert ook dit jaar diverse activiteiten tijdens de Nationale Sportweek. De Nationale Sportweek vindt plaats in de periode van 21 tot en met 25 april. De activiteiten zijn bedoeld voor jong en oud en zijn  op diverse locaties in Doesburg.

 

Breedtesport Doesburg zorgt tijdens de Nationale Sportweek onder andere voor clinics freerunning, judo, breakdans, en hardlopen. Jongeren kunnen ook meedoen aan boogschieten en een skateboard clinic op het sportplein van 0313. Ook dit jaar wordt er weer een lunchwandeling georganiseerd voor de ambtenaren en sporten de ouderen van de dagbesteding samen met de kinderen van kinderdagverblijf De Vlinder.

 

Iedereen die geïnteresseerd is, dient de site www.sportenindoesburg.nl in de gaten te houden. Hierop verschijnt de komende weken meer informatie over de activiteiten.

 

Voor meer informatie of vragen kan contact worden opgenomen met Ward Terpstra van Breedtesportdoesburg via e-mail info@sportenindoesburg.nl of telefoon 06- 51 200 695. Via de website www.sportenindoesburg.nl blijft u op de hoogte blijven van ander sportaanbod in de gemeente.