Zelfstandig professionals of kleine ondernemingen kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor de ondernemersbeurs Doesburg Onderneemt. De tweede editie van de beurs vindt plaats op 12 mei en heeft als doel om Doesburgse ondernemers die niet echt zichtbaar zijn vanaf de straat maar wel degelijk veel kennis en kunde in huis hebben, te presenteren.


Tot maandag 27 februari kunnen belangstellenden zich inschrijven. Dat kan op de website www.doesburgonderneemt.nl. Er is ruimte voor dertig deelnemers, zo laat de organisatie weten.


De tweede editie vindt op 12 mei plaats in de Gasthuiskerk in de Gasthuisstraat in het centrum van Doesburg. De catering wordt verzorgd door Gasthuis du Soleil.


Vorig jaar zag Doesburg Onderneemt het levenslicht. De eerste editie van de ondernemersbeurs trok tussen de driehonderd en vierhonderd bezoekers. Toen waren er 26 standhouders en werd het gehouden in Gasthuis du Soleil.


De organisatie van Doesburg Onderneemt is in handen van Jan Strating (JRS Bedrijfssupport & Interim Management) en Casper Bakker (Logict). Strating en Bakker zijn ook de gangmakers achter Open Coffee Doesburg, de maandelijkse informele netwerkbijeenkomst in Gasthuis du Soleil op de eerste woensdag van de maand.


Tip
Fotoverslag Doesburg Onderneemt 2011