Inschrijving hardloopevenement Beinum-RUN van start

De jaarlijkse Beinum-RUN in Doesburg wordt dit jaar op 27 september gehouden. Vanaf 15.30 uur kunnen hardlopers starten voor een afstand van 3,5, 7 of 10,5 kilometer. Start en finish is bij de DekaMarkt in het centrum van Beinum.

 

Beinum RUNDe Beinum-RUN wordt gehouden als afsluiter van de jaarlijkse Burendag, die dit jaar op 27 september wordt gehouden. Tijdens deze dag worden allerlei initiatieven gehouden voor jong en oud, met als doel om samen met de buurt een gezellige dag te beleven en iets goeds te doen voor elkaar en de buurt.

 

Deelnemers van de Beinum-RUN lopen om en door de wijk. Het eerste deel gaat vanaf de DekaMarkt over de dijk langs de IJssel, waarna via de Didamseweg en Angerloseweg een stuk door Beinum-West wordt gelopen. De ronde eindigt weer bij de DekaMarkt en telt een afstand van 3,5 kilometer. Deelnemers kunnen kiezen uit een (3,5 km), twee (7 km) of drie (10,5) rondes. De Beinum-RUN is er voor jong en oud.

 

‘De afgelopen jaren openden we de wijkdag met de BeinumRUN, maar we kregen veel klachten dat men dan nog met sportende kinderen en de weekboodschappen zat. Vandaar dat we dit jaar er mee willen afsluiten. Zelfs de founder van DoesburgDirect.nl heeft aangegeven mee te doen als de run ’s middags plaats zou vinden’, aldus Jelle Koning namens de organisatie.

 

Opgeven voor deelname aan de Beinum-RUN kan via info@wijkraadbeinum.nl. De Beinum-RUN is een initiatief van Wijkraad Beinum.

 

1 reactie

  1. Richard Kok

    Ik ben van de partij Jelle!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑