Korfbalvereniging De Rivalen organiseert in samenwerking met het Beweegteam Doesburg het Scholentoernooi Korfbal. Deze vindt plaats op zaterdag 26 oktober voor de groepen 3-4 en 5-6 van de basisscholen in Doesburg. Het toernooi vindt tussen 14.00 uur en 18.00 uur plaats in Sporthal Beumerskamp. De kinderen kunnen zich opgeven tot en met 23 oktober.

 

Het scholentoernooi Korfbal voor de basisscholen wordt dit jaar voor het eerst in samenwerking met het Beweegteam Doesburg georganiseerd. Het is de bedoeling om hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken wat uiteindelijk misschien wel een traditie gaat worden.

 

Het scholentoernooi Korfbal vindt plaats op zaterdag 26 oktober. Er wordt gespeeld in twee categorieën, namelijk teams uit groep 3 – 4 en teams uit groep 5 – 6. De teams bestaan uit maximaal 6 spelers en een coach van 18 jaar of ouder. De coach wordt door het team zelf gekozen. Dat kan een leerkracht, een ouder of een ander persoon zijn.

 

Deelname is gratis en de prijzen worden beschikbaar gesteld door De Rivalen. Inschrijven kan via info@sportenindoesburg.nl. Bij inschrijving moet het team het volgende doorgeven: teamnaam, school, groep en coach. Inschrijven kan tot en met 23 oktober

 

Voor meer informatie of voor vragen over de inschrijving kunt u contact opnemen met Bas Hoetink van het Beweegteam Doesburg via e-mail bas.hoetink@geldersesportfederatie.nl of kijk op www.sportenindoesburg.nl