Sportclub Doesburg houdt op zaterdag 18 oktober in samenwerking met Breedtesport Doesburg het Scholentoernooi Veldvoetbal voor de groepen 5 tot en met 8 van de basisscholen in Doesburg. Het toernooi vindt tussen 12.30 uur en 18.00 uur plaats op Het Sportpark Oranjesingel. De kinderen kunnen zich opgeven tot en met 12 oktober.

 

Het veldvoetbaltoernooi voor de basisscholen wordt dit jaar voor de tiende keer georganiseerd. Het jaarlijks terugkerende evenement is een traditie geworden door de successen van de afgelopen negen jaar.

 

Het scholentoernooi Veldvoetbal vindt plaats op zaterdag 18 oktober. Er wordt gespeeld in twee categorieën, namelijk teams uit groep 5 – 6 en teams uit groep 7 – 8. De teams bestaan uit minimaal 7 spelers (1 keeper, 6 spelers) en een coach van 18 jaar of ouder. De coach wordt door het team zelf gekozen. Dat kan een leerkracht, een ouder of een ander persoon zijn.

 

De kinderen betalen bij de inschrijving een bedrag van € 10,- per team. Prijzen worden beschikbaar gesteld door Sportclub Doesburg.

 

Via de nieuwsbrief, flyer, een praatje in de klas en activiteiten in de gymles ontvangen de kinderen meer informatie over het toernooi. Vervolgens kunnen zij via inschrijven@sportclubdoesburg.nl het team opgeven. Ook wordt er informatie op de site van Sportclub Doesburg en Breedtesport Doesburg gezet. Bij inschrijving moet het team het volgende doorgeven: teamnaam, school, groep en coach. Inschrijven kan tot en met 12 oktober.