Cabaretière Jennifer Evenhuis speelt haar programma ‘Gul’ in Gasthuiskerk Doesburg. Het optreden vindt plaats op zaterdag 4 oktober en begint om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij VVV Doesburg. De toegangsprijs bedraagt 17,50 euro inclusief consumptie. Het optreden in de Gasthuiskerk vindt plaats in samenwerking met Het Badhuis.

 

Jennifer Evenhuis onderzoekt in haar tweede avondvullende programma onze vrijgevigheid. Ze doet absurde observaties en heeft rake grappen. Haar typetjes zijn sterk. Evenhuis speelde bij de Comedytrain, stond in de finale van Cameretten en is regelmatig te zien op TV.

 

Jennifer Evenhuis groeide op in een gezin met bèta ingestelde wiskundelievende gezinsleden. Niets leek dan ook logischer dan dat zij na haar studie bij een IT bedrijf zou gaan werken. Met een lease-auto enzo. Dus dat deed ze. Na 2 jaar echter gooide ze het roer radicaal om. Ze keerde terug naar een leven op de armoedegrens en ging een theateropleiding volgen.

 

Evenhuis liep stage bij de Bloeiende Maagden en maakte haar eerste soloprogramma ‘Schildpaddenpoep.’ Ze stond in de finale van de Culture Comedy Award 2007. Na haar eerste avondvullende programma ‘Hoe moeilijk kan het zijn?’ speelde ze in 2012 in de televisiekomedies Bonkers van SBS6 en een veganistische lesbienne in Lesboos van Comedy Central.