Sportclub Doesburg houdt op vrijdag 28 december in samenwerking met Breedtesport Doesburg een Scholentoernooi Zaalvoetbal voor groep 5 tot en met 8 van de basisscholen in Doesburg. Het toernooi vindt plaats tussen 9.30 uur en 17.00 uur in Sporthal Beumerskamp. De kinderen kunnen zich opgeven tot en met 21 december via info@sportenindoesburg.nl.


Het zaalvoetbaltoernooi voor de basisscholen wordt dit jaar voor de zevende keer georganiseerd. Het jaarlijks terugkerende evenement is een traditie geworden en wat de afgelopen zes jaar erg succesvol.


Er wordt gespeeld in twee categorieën, namelijk teams uit groep 5 – 6 en teams uit groep 7 – 8. De teams bestaan uit maximaal 8 spelers en een coach van 18 jaar of ouder. De coach wordt door het team zelf gekozen. Dat kan een leerkracht, een ouder of een ander persoon zijn. De kinderen betalen bij de inschrijving een bedrag van €15,- per team. Prijzen worden beschikbaar gesteld door Sportclub Doesburg.


Via de nieuwsbrief, flyer en een praatje in de klas ontvangen de kinderen meer informatie over het toernooi. Vervolgens kunnen zij via info@sportenindoesburg.nl het team inschrijven. Ook wordt er informatie op de site van SC Doesburg en Breedtesport Doesburg gezet. Bij inschrijving moet het team het volgende doorgeven: teamnaam, school, groep en coach. Inschrijven kan tot en met 21 december.


Voor meer informatie of voor vragen over de inschrijving kunt u contact opnemen met Rodney Hartgers van Sportclub Doesburg via e-mail info@sportenindoesburg.nl of via de websites www.sportenindoesburg.nl en www.sportclubdoesburg.nl