Op zaterdag 1 december van 14.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen zich door Zwarte Pieten laten schminken bij de Etos in hartje Doesburg. Gelijktijdig zijn er ook Zwarte Pieten aanwezig bij Multimate, waar kinderen in een gezellige knutselhoek aan de slag kunnen met allerlei knutselmaterialen.


Een team van Zwarte Pieten komt speciaal naar de Etos om kinderen uit Doesburg, Drempt en omliggende plaatsen mooi te schminken. Deze Zwarte Pieten hebben een opleiding gevolgd bij een lid van het Sinterklaasgenootschap, zodat deze Pieten van wanten weten. Uiteraard hoeven niet alle kinderen geschminkt te worden; ze mogen ook gewoon bij Zwarte Piet even een handje komen geven en luisteren naar de gezellige muziek die de Pieten hebben meegenomen. Deze actie wordt ondersteund door de scouting www.scoutingsweder.nl


Gelijktijdig kunnen kinderen in een gezellige knutselhoek bij Multimate in Doesburg aan de slag met allerlei knutselmaterialen. Een team van Zwarte Pieten komen speciaal naar Multimate om kinderen een gezellige knutselmiddag te bezorgen. Er kunnen slingers gemaakt, cadeautjes inpakken etc. etc.


Deze Zwarte Pieten hebben een opleiding gevolgd bij een lid van het Sinterklaasgenootschap, zodat deze Pieten van wanten weten. Sinterklaas heeft in deze drukke tijd wel wat assistentie nodig, dus iedereen is van harte welkom om te komen helpen met inpakken van cadeaus.


Kinderen mogen ook gewoon even gezellig met de Pieten komen praten en hun verlanglijstje geven. Waarschijnlijk hebben de Pieten wel lekkere dingen bij zich……


Update 03-12-2012:
Foto van Knutselpiet bij Multimate