Sportclub Doesburg houdt in samenwerking met Breedtesport Doesburg het Scholentoernooi Zaalvoetbal voor de groepen 5 tot en met 8 van de basisscholen in Doesburg. Het toernooi vindt plaats op maandag 23 december tussen 09.30 uur en 17.00 uur in Sporthal Beumerskamp. De kinderen kunnen zich opgeven tot en met 15 december.

 

Het zaalvoetbaltoernooi voor de basisscholen wordt dit jaar voor de achtste keer georganiseerd. Het jaarlijks terugkerende evenement is een traditie geworden door de successen van de afgelopen zeven jaar.

 

Er wordt gespeeld in twee categorieën, namelijk teams uit groep 5 – 6 en teams uit groep 7 – 8. De teams bestaan uit maximaal 8 spelers en een coach van 18 jaar of ouder. De coach wordt door het team zelf gekozen. Dat kan een leerkracht, een ouder of een ander persoon zijn. De kinderen betalen bij de inschrijving een bedrag van 15 euro per team. Prijzen worden beschikbaar gesteld door Sportclub Doesburg.

 

 

Via een nieuwsbrief, flyers, een praatje in de klas en activiteiten in de gymles ontvangen de kinderen meer informatie over het toernooi. Vervolgens kunnen zij via inschrijven@scdoesburg.nl het team opgeven. Ook wordt er informatie op de site van SC Doesburg en Breedtesport Doesburg gezet. Bij inschrijving moet het team het volgende doorgeven: teamnaam, school, groep en coach. Inschrijven kan tot en met 15 december.

 

 

Voor meer informatie of voor vragen over de inschrijving kunt u contact opnemen met Rodney Hartgers van Sportclub Doesburg via telefoonnummer 06 – 25 057 624, via e-mail inschrijven@sportclubdoesburg.nl of via de websites www.sportenindoesburg.nl en www.sportclubdoesburg.nl