Op maandag 2 januari houdt Sportclub Doesburg in samenwerking met Breedtesport Doesburg een Scholentoernooi Zaalvoetbal voor de groepen 5 tot en met 8 van de basisscholen in Doesburg. Het toernooi vindt tussen 09.30 uur en 17.00 uur plaats in Sporthal Beumerskamp. De kinderen kunnen zich opgeven tot en met 23 december.


Het zaalvoetbaltoernooi voor de basisscholen wordt dit jaar voor de zesde keer georganiseerd. Het jaarlijks terugkerende evenement is een traditie geworden door de successen van de afgelopen 5 jaar.


Het schoolzaalvoetbaltoernooi vindt plaats op maandag 2 januari. Er wordt gespeeld in twee categorieën, namelijk teams uit groep 5 – 6 en teams uit groep 7 – 8. De teams bestaan uit 5 spelers en een begeleider van 18 jaar of ouder. Dat kan een leerkracht, een ouder of een ander persoon zijn. Deze persoon wordt door het team zelf gekozen.


De kinderen betalen bij de inschrijving een bedrag van € 1,- per persoon. Door Sportclub Doesburg worden prijzen beschikbaar gesteld. In de nieuwsbrief van de school en via een flyer in de klas ontvangen de kinderen meer informatie over het toernooi. Vervolgens kunnen zij via breedtesportdoesburg@hotmail.com het team inschrijven.


Een team mag zelf een leuke naam verzinnen en bij inschrijving moet bekend zijn wie de begeleider van het team is. Inschrijven kan tot en met 23 december. Kinderen uit groep 7 of 8 mogen niet meedoen met de categorie groep 5 – 6.