Het nieuwe Doesburgse ondernemershuis Hanzehuys kijkt terug op een geslaagde try out. Vorige week werd er proefgedraaid in het pand in de Koepoortstraat waar het nieuwe werken tot uitvoering komt. Het Hanzehuys kreeg hierop veel enthousiaste reacties en relevante feedback.


Dat laat het weten op de website. De geleverde feedback en ingevulde lijsten worden in behandeling genomen. Afgelopen week konden belangstellenden gratis gebruikmaken van de flexwerkplekken in het gebouw. Daarnaast werd er ook veel gebruik gemaakt van de lunch.


Er zijn interessante gesprekken ontstaan door de diverse ondernemers die aan tafel zaten, meldt Hanzehuys.com. Op korte termijn gaat het nieuwe reserveringssysteem van het ondernemershuis online. Dan is mogelijk om direct via de site een flexplek of vergaderruimte te reserveren.


Het Hanzehuys opende op 5 december haar deuren voor mensen die voor een dag of dagdeel een werkplek zoeken. In de eerste week werd een try out gedraaid waarbij belangstellenden kosteloos gebruik konden maken van de diensten. Later vindt er een officiële opening plaats van het Hanzehuys.


Foto: Hanzehuys.com