De tweede film uit het filmavondseizoen in Doesburg draait vrijdag 23 augustus. Op de trappen van Hotel Doesburg is dan de film ‘intouchable’ te zien. De film begint om 21.30 uur bij het invallen van de duisternis.

 

Intouchables is een film die in 2012 overal enorme bezoekers heeft getrokken. De film vertelt het verhaal van Philippe, een vrijwel geheel verlamde aristocraat van middelbare leeftijd, en Driss, een jonge ex-delinquent uit de banlieue van Parijs, en de bijzondere vriendschap die ontstaat tussen deze twee.

 

Iedereen is van harte welkom op de trappen direct naast Hotel Doesburg. De film start rond half tien bij het invallen van de duisternis. Er zijn met name zitplaatsen beschikbaar op de trappen van het hotel.

 

Net zoals vorige keren kan men een eigen kussentje meenemen of een eigen stoel bovenaan de kade neer zetten.

 

De buitenfilm wordt aangeboden door het filmhuis en het Hotel Doesburg waarbij een kleine vrijwillige bijdrage ter dekking van de onkosten op prijs wordt gesteld Vooraf kunnen bezoekers een maaltijd nuttigen in Hotel Doesburg. Vooraf en in de pauze is het mogelijk een drankje te halen bij Hotel Doesburg.

 

Bij hevige regenval wordt de filmvertoning verplaatst naar de volgende dag.

 

Van de vorige vertoonde film ‘Skyfall’ eind juli genoten ruim tweehonderd mensen van de buitenfilm.

intouchables