De jaarlijkse koopjesmarkt in Doesburg wordt dit jaar op 13 september gehouden. Tal van kramen van plaatselijke ondernemers sieren dan de Doesburgse binnenstad. De zaterdagmiddagcommissie van de Doesburgse Ondernemers Vereniging (DOV) is verantwoordelijk voor het programma tijdens de koopjesmarkt.

 

De gehele dag zullen de ondernemers hun beste aanbiedingen prijs geven. Er zal live-muziek door de winkelstraten te horen zijn en voor de kinderen staan er weer springkussens. Kortom, weer een gezellige dag in het centrum van Doesburg, aangeboden door de leden van DOV.

 

Niet alleen in het centrum van Doesburg zijn er activiteiten. Bij Only for men zal de Smaeck van Doesburg georganiseerd worden. In de winkel en in speciale tenten op het buitenterrein zijn vele shows en activiteiten gepland op het gebied van fashion & lifestyle. Verder wordt het ook een culinair festijn met vele smakelijke verrassingen uit de Doesburgse regio.

 

De zaterdagmiddagcommissie van DOV laat weten dat het open staat voor nieuwe ideeën voor activiteiten in de binnenstad. Deze kunnen worden gemeld via mailadres: info@doesburgdov.nl.

Schermafbeelding 2014-09-01 om 06.53.50