Cafetaria ’t Hartje lanceert Doesburgse mosterdkroket

Cafetaria ’t Hartje van Doesburg meldt een snackprimeur. De cafetaria in de Ooipoortstraat komt met een Doesburgse mosterdkroket. De kroket is vanaf 2 september verkrijgbaar.

 

kroket500De kroket weegt 100 gram en is gemaakt op basis van een Doesburgse mosterdsoep. De nieuwe snack is rijkelijk gevuld met gebakken spek erin. Hiervan is een smaakvolle ragout gemaakt, waarin de smaak van de echte Doesburgse mosterd goed naar boven komt.

 

Cafetaria ’t Hartje van Doesburg wilde graag een eigen snack voeren in het assortiment. ‘We wilden een eigen snack maken wat typisch Doesburgs is en wat is er nou meer Doesburgs dan Doesburgse mosterd? Dus vandaar dat we voor de Doesburgse mosterdkroket hebben gekozen’, aldus Sabrin Wielders van Cafetaria ’t Hartje van Doesburg.

 

De kroket ligt vanaf 2 september in de vitrine van Cafetaria ’t Hartje van Doesburg in de Ooipoortstraat 13. Daarnaast wordt de kroket ook verkocht bij café DuMidi. ‘Uiteraard is er voor andere geïnteresseerde ondernemers ook de mogelijkheid om deze bij ons te bestellen’, zo laat Sabrin Wielders weten.

 

3 reacties

 1. Gert-Jan Tas

  Ook zo zet je Doesburg op de kaart!!

 2. Frans van der krul

  Gert-Jan,
  Je bedoelt menukaart?

 3. Gert-Jan Tas

  Frans van der Krul: Ook 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑