Op 27, 28 en 29 november houdt Vogelvereniging Vogelvrienden Doesburg haar jaarlijkse vogeltentoonstelling in het Tuincentrum Bloemendaal te Drempt.

Familie Bloemendaal heeft de bloemenhal van hun tuincentrum weer ter beschikking gesteld voor het tentoonstellen en huisvesten van ongeveer 300 vogels.

De tentoongestelde vogels bestaan uit parkieten, papegaaien, kanaries, Europese cultuurvogels zoals putters en barmsijzen, en tropische vogels uit verschillende delen van de wereld.

Dit jaar zijn veel liefhebbers uit de Achterhoek en Liemers uitgenodigd voor deelname aan de show. Aan deze show kan iedere vogelliefhebber deelnemen met zijn of haar vogels.

Nieuw dit jaar is de medewerking van Diervoeder fabrikant en specialist in vogelzaden GARVO Drempt. GARVO Drempt is een diervoeder fabrikant die gespecialiseerd is in onder andere het samenstellen van mengelingen van vogelzaden.

De openingstijdens zijn op vrijdag 27-11-2015 van 10.00 tot 21.00 uur, 28 en 29-11-2015 van 10.00 tot 17.00 uur. Tevens is er een verkoop van vogels aanwezig. De toegang is gratis.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFit DoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, Dierendingen, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk Doesburg en Hotel Doesburg.