Jack in the Box gaat verhuizen. De kledingzaak blijft in dezelfde straat, maar gaat naar een groter winkelpand. Vanaf begin april is de winkel niet meer te bezoeken op Kerkstraat 10 maar op Kerkstraat 24, in het goed zichtbare hoekpand pal naast Boek en Buro.

 

‘We gaan van zo’n 40 naar ruim 70 vierkante meter oppervlakte. Het pand waar we nu in zitten loopt achter in de winkel schuin naar elkaar toe. In de nieuwe winkel krijgen we veel etalageruimte en kunnen we onze spullen goed zichtbaar krijgen voor voorbijgangers’, aldus Jenny Holtman van Jack in the Box.

 

Het pand naast Boek en Buro is een prominente plaats in de Doesburgse binnenstad. Het stond lange tijd leeg, maar zal vanaf begin april weer gevuld zijn. Het schilderswerk en het plafond is klaar, maar er moeten nog spotjes worden opgehangen, paskamers worden ingericht en natuurlijk de voorraad moet nog worden verplaatst.

 

Jenny Holtman verhuisde een jaar geleden met haar winkel van het hofje bij de Doesburgse Mosterdfabriek naar Kerkstraat 10. Nu is het beurt aan een groter pand op Kerkstraat 24. Door het grotere pand gaat ze naast dameskleding nu ook betaalbare herenkleding aanbieden.