Na een succesvolle eerste editie in oktober gaat de Gasthuiskerk op 18 januari van start met een nieuwe serie swingende jamsessies. Het principe blijft hetzelfde: samen muziek maken. Toch is er in vergelijking met de jamsessie in oktober iets veranderd.

 

Edward den Doop, namens de Gasthuiskerk coördinator van de jamsessie, heeft voor de gelegenheid een sessieband samengesteld, die muzikanten, zangers en zangeressen gaat begeleiden en ondersteunen. De band bestaat uit Ernst Wernicke, bas, Jan Rooding, slagwerk, Anne den Doop, zang, Richard Rhemrev, piano en Edward den Doop, gitaar. Ook andere musici hebben inmiddels hun medewerking toegezegd, onder wie pianist Jos Leseman.

 

Wie aan de jamsessie wil meedoen, kan zich aanmelden bij Edward den Doop via e-mailadres el.dendoop@chello.nl of 06-47371001, of op 18 januari gewoon naar de Gasthuiskerk komen. De jamsessie is van 14.30 tot 17.30 uur en de toegang is gratis. Deelnemers kunnen desgewenst ook alvast twee of drie nummers insturen. De sessieband bekijkt vervolgens of het spelen van die nummers haalbaar is. Is dat het geval dan worden de nummers ingestudeerd en toegevoegd aan het programma.

 

Wie een suggestie heeft voor een nummer kan die opsturen naar Edward den Doop. Vermeld in uw emailbericht ook of u zingt of een instrument bespeelt. Zo gauw er een lijst met nummer bekend is wordt die aan de deelnemers ter beschikking gesteld.