Jan Markink schuift aan bij politiekcafé Doesburg op 14 februari

Op initiatief van VVD Doesburg wordt op zaterdag 14 februari een politiekcafé gehouden. De bijeenkomst start om 17.00 uur in de herensociëteit van Het Arsenaal en zal tot 19.00 uur duren. Jan Markink, gedeputeerde van de provincie Doesburg, zal bij het Doesburgs politiekcafé aanwezig zijn.

 

‘Er worden veel initiatieven ontplooid binnen onze stad en provincie. Met het oog op de provinciale verkiezingen die op 18 maart plaatsvinden, is dit het moment om met elkaar in gesprek te gaan. Iedereen is welkom’, aldus Han Kranenburg, voorzitter van VVD Doesburg.

 

Kranenburg vervolgt: ‘We proberen het politiekcafé zo laagdrempelig mogelijk te houden. We zullen wel vragen om een kleine, vrijwillige bijdrage. We hopen in de toekomst, samen met andere Doesburgse politieke partijen, dit initiatief te kunnen voortzetten’.

 

Jan Markink heeft als gedeputeerde van de provincie Gelderland onder andere in zijn portefeuille de onderwerpen financiën, toezicht gemeentefinanciën en sport.

 

9 reacties

 1. Hans Bleker

  Goed initiatief van de VVD. Jammer dat er geen vertegenwoordigers van andere partijen zijn uitgenodigd. Dan pas zou er een heus debat kunnen plaatsvinden waar de Doesburger wat aan heeft richting de aanstaande verkiezingen.

 2. Kees van Immerzeel

  Hans Bleker zit in de organisatie van het “Politiek Jongeren Café Doesburg” lees ik in het volgende bericht. Hans: betekent jouw opmerking dat de vertegenwoordigers van andere partijen (dan het CDA) bij deze zijn uitgenodigd voor dit evenement?

 3. Hans Bleker

  Dat waren ze al vanaf het begin. Maar ik weet niet of jij in de doelgroep valt Kees? (Tot 35 jaar he). En in de organisatie wordt, als je goed leest, al een toenadering gezocht tot andere partijen. En met succes.

 4. Frans van der krul

  Volgens mij is de propaganda motor voor 18 maart aan het warm draaien!

 5. Frans van der krul

  Kees ik heb geprobeerd als luisteraar bij het politiekcafe bij te wonen, maar mijn aanwezigheid werd niet op prijs gesteld,
  het is een cafe met de bijbel.

 6. Wim Robbertsen

  Frans je behoort niet tot de doelgroep van 35 jaar. Die lasterpraat alsof het een café met de Bijbel is, is aperte onzin en zegt m.i. meer over jou dan het café

 7. Frans van der krul

  Wim het is altijd al een kwestie geweest van geloven.

 8. Gert-Jan Tas

  @Frans van der Krul
  Dat is nu net het probleem sinds het ontstaan van het CDA; de katholieken “geloven”, de hervormden en gereformeerden “weten het zeker”

 9. robert duis

  @Partij – Politiek.

  “Eerst was de KORAN een “probleem” ….nu ook al de BIJBEL …….:-)))))

  Ik denk dat wij maar op “DENK” moeten gaan stemmen …..die PARTIJ predikt beiden,
  althans dat hebben wij gisteren bij de presentatie vernomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑