Lizzy Ossevoort en Stefan Bos treden op in de Gasthuiskerk in Doesburg. Het optreden vindt plaats op zondag 15 februari. Hun muzikale programma begint om 16.00 uur. Kaarten à 10 euro zijn verkrijgbaar bij de VVV, of voor aanvang van het programma bij de Gasthuiskerk, Gasthuisstraat 41 in Doesburg. Jongeren tot 21 jaar betalen op vertoon van hun ID 5 euro.

 

Lizzy Ossevoort  en Stefan Bos zijn twee jonge en talentvolle muzikanten, die al vroeg hun sporen in de muziek hebben verdiend. Sinds 2012 betreden ze samen het podium: zangeres Lizzie met Stefan Bos als haar begeleider op de piano. Op hun programma staat jazz, soul en Nederlands repertoire.

 

Al op de lagere school stond Lizzy Ossevoort graag in de schijnwerpers. Haar muzikale talent ontwikkelde zich van de schoolmusical tot een auditie bij het junior songfestival. Later lukte het haar om mee te doen bij de Gelderse finale van Kinderen voor Kinderen. Daarmee stond ze voor het eerst voor de volle zaal van het Doetinchemse Amphion Theater. Bij dat eerste schouwburgoptreden was ze twaalf.

 

Stefan Bos trad onder andere op op het North Sea Jazz festival en in het Concertgebouw in Amsterdam. Ook was hij al verschillende keren op TV te zien, onder andere bij het Nieuwjaarsconcert van het Nederlands Blazers Ensemble, bij de TV Show van Ivo Niehe en in het Kinderprinsengrachtconcert, waar hij optrad met het Jeugd Orkest Nederland.

 

Lizzie studeert aan conservatorium Artez in Arnhem en Stefan aan het conservatorium van Amsterdam. In 2013 behaalde Lizzie, met Stefan op piano, de tweede plaats op het Nederlands Jazz Vocalisten Concours in Zwolle. Op 30 november behaalden ze tweede prijs van het Prinses Christina Jazz Concours.

photo-398