Elke eerste maandag van de maand kunnen liefhebbers de foyer van de Gasthuiskerk luisteren naar, spreken over en genieten van jazz … en goed gezelschap. Op maandag 3 april om 19.30 uur spelen de Ol’ Stars.

De entree is gratis, de drankjes niet. Iedereen is van harte welkom onder het motto Pay when you go away. Was u tevreden? Laat dat dan merken. Reserveren is niet nodig!

De Ol’ Stars jazzband word opgericht tijdens het afscheidsfeest van klarinettist en zanger Henri Giebels op het Maurick College in Vught, op 21 juni 2012. Zeven muzikanten, met wie Giebels n het verleden in wisselende bezettingen had gemusiceerd, traden tot zijn grote verrassing bij die gelegenheid op.

En na afloop wilden ze alle zeven met deze formatie doorgaan. Er is sinds die tijd veel gearrangeerd en gerepeteerd, en de band is klaar voor het grote werk.

Het accent ligt daarbij op de klassieke jazz, maar uitstapjes naar de popmuziek worden door het gezelschap niet geschuwd. Inmiddels zijn al veel succesvolle optredens achter de rug, onder andere in Breda (Oude Stijl Festival), Middelburg (International Jazzfestival, Stichting JASZ in hotel Arneville), Eindhoven (Jazzmarathon De Gouden Bal), Hilversum (jazzclub), Wageningen (Jazzclub en RTVRijnstreek), Epe en Winterswijk (Zaal Astoria) maakten de Ol  Stars furore.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.