Bistro La Boucherie opent op 7 en 8 april de deuren voor een kennismakingsdiner met de mogelijke nieuwe uitbaters van het Doesburgse restaurant. Daarmee lijkt de kans groot dat de eetgelegenheid binnenkort weer structureel open is.

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 april verzorgen de kandidaat-uitbaters die nog niet met naam genoemd willen worden voor gasten een 3-gangenkeuzemenu voor de prijs van 34,50 euro.

Tijdens deze avonden kunt u uitgebreid kennis maken met de signatuur van de chef die gebaseerd is op de authentieke Franse keuken met hedendaagse invloeden. Het restaurant is vanaf 18.00 uur geopend. Reserveren voor dit kennismakingsdiner kan via bistro.boucherie@gmail.com.

Vorig jaar oktober sloot La Boucherie de deuren nadat de vaste chef-kok en de uitbater te kennen gaven te willen stoppen. Begin dit jaar gingen de restaurantdeuren even open voor een culinaire avond, verzorgd door gastkok Mariël Cornelissen van restaurant Vlees en Vis in Oud-Zevenaar.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.