De vierde editie van het Doesburgs winkelboekje wordt zaterdag 8 april overhandigd aan de jongste ondernemer van Doesburg, Jet van Uum. Jet start binnenkort haar winkel ‘Jets Style’ in de Ooipoortstraat 1.

De vierde editie van het winkelboekje geeft naast ruime aandacht aan het mooie en unieke winkelaanbod in Doesburg, ruim aandacht aan cultuur, evenementen en toeristische informatie over Doesburg.

Verder is een evenementenkalender opgenomen en een handige stadsplattegrond met verwijzing naar alle deelnemende winkels en belangrijke gebouwen.

Zowel het aantal pagina’s als de oplage van dit winkelboekje is dit jaar omhoog gegaan. Het boekje is 60 pagina’s dik en de oplage is verhoogd naar 17.500 stuks.

Het boekje is gratis mee te nemen bij alle Doesburgse adverteerders en alle campings, hotels- en vakantieparken in de regio.

Het eerste exemplaar wordt op zaterdag 8 april rond 12.30 u aangeboden aan Jet van Uum. Jet is de ‘jongste ondernemer’ van Doesburg. Binnenkort opent zij haar winkel Jets Style aan de Ooipoortstraat 1, waar ze zelfgemaakte lederen producten (o.a. tassen) gaat verkopen en ook workshops zal gaan geven.

De overhandiging zal plaatsvinden op de Driesprong (Hoek Kerkstraat, Ooipoortstraat, Meipoortstraat) voorafgaand aan de modeshow in het kader van Kleurrijk Doesburg.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.