Maandag 7 november om 19.30 uur is de eerste maandag van de maand en dat betekent om 19.30 uur luisteren naar, spreken over en genieten van jazz … en goed gezelschap in de foyer van Gasthuiskerk Doesburg. De entrée is gratis, de drankjes niet.

Iedereen is van harte welkom onder het motto Pay when you go away. Was u tevreden? Laat dat dan merken. Reserveren is niet nodig.

Deze maand neemt de Ol’ Stars Jazzband de honneurs waar. Deze formatie van negen muzikanten heeft zijn sporen in de jazzmuziek ruimschoots verdiend. Alle negen deden door de jaren heen veel ervaring op in allerlei formaties.

Door die uitgebreide ervaring in de klassieke jazz zijn de Ol’ Stars als geen ander in staat naast New Orleans, mainstream, swing en Latin ook popnummers uit de jaren zeventig en tachtig te spelen.

Het plezier in het samen maken van muziek staat daarbij voorop, iets wat de band graag en enthousiast deelt met zijn publiek.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg , Edelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.