Zondag 6 november om 14.00 uur is er weer een Slagwerkconcert, georganiseerd door Muziekcorps der Voormalige Schutterij Doesburg in het St. Martinus Atrium te Doesburg.

Vorig jaar was de eerste versie van dit concert. MDVS Doesburg vindt dat er zoveel te laten zien is op het gebied van slagwerk, dat deze groep een eigen concert verdient. Dit jaar is er weer een leuk programma samengesteld.

Naast de malletband van MDVS Doesburg komen de slagwerkgroep van St. Caecilia uit Gendt, de malletband van Jubal uit Varsseveld en de Tamboer- Lyra en Pijperkorps der Politiekapel Gelderland-Zuid uit Nijmegen hun kunsten vertonen.

MDVS Doesburg heeft haar slagwerkgroep verder opgeleid en presenteert zich nu als malletband met meer melodisch slagwerk in de groep. Een aantal nummers is bewerkt door de motiverende dirigent van deze groep, Arend Jan van Straten. Het belooft een veelzijdige slagwerkmiddag te worden.

Het concert wordt gehouden in het St. Martiuns Atrium in Doesburg en begint om 14.00 uur. De toegang is gratis.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg , Edelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.