Wild eten met bijpassende wijnen. Dat zijn de ingrediënten van de Wilde Wijnavond bij De Waag op donderdag 17 november. Jager en huisvinoloog Erick Jan Kaljee neemt de bezoekers een avond lang mee in de wereld van wild eten met mooie wijnen.

De avond wordt gevuld met een proeverij van wilde wijn-spijscombinaties. Wijnen uit Spanje, Frankrijk, Zuid-Afrika en Italië komen voorbij om gerechten van wild te begeleiden.

‘Het belooft een bijzondere avond te worden. Bij het hoofdgerecht wordt een waar meesterstuk geschonken’, belooft Roy Kappert, eigenaar van De Waag.

Gasten worden op 17 november ontvangen met een glas Cava en een wildamuse. Daarna volgen 7 wildgerechten. Ook zijn er jachthoornblazers aanwezig om de themabijeenkomst kracht bij te zetten en geven vuurkorven op het terras de avond een specifieke sfeer.

Afhankelijk van de omvang van de groep zal het wilddiner plaatsvinden in de kelder of de bovenzaal van De Waag. De avond begint om 19.00 uur en deelname aan de 7-gangenproeverij kost 49.50 euro.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg , Edelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.