Jongeren discussiëren over vluchtelingen in Doesburg

Op maandag 7 december gaan Doesburgse jongeren met elkaar in discussie over de opvang van vluchtelingen in Doesburg, sport- en uitgaansgelegenheden en mantelzorg door jongeren. Naast deze 3 actuele onderwerpen zal wethouder Bollen een pubquiz houden over de veranderingen in het sociale domein.

Iedereen van 16 tot en met 35 jaar is welkom vanaf 20.00 uur in de sociëteit van Het Arsenaal. De entree en koffie is gratis.

Deze derde avond van het Politiek Jongeren Café wordt deze keer georganiseerd door het CDA, de VVD en de SP om op een gezellige manier politiek en jongeren dichter bij elkaar te brengen.

Meer informatie op facebook.com/groups/PolitiekJongerenCafeDoesburg/ 

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFit DoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, Dierendingen, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk Doesburg en Hotel Doesburg.

5 reacties

 1. Theo Houkes

  Kijk daar heb je het weer praten over vluchtelingen die zijn pas belangrijk dat die mensen geholpen moeten worden oké maar zorg dan ook voor je eigen mensen.
  Als je vluchtelinge binnenhaalt werk dan eerst de voedselbank weg en zorg dat deze mensen een normaalbestaan hebben maar ja vluchtelingen zijn zo belangrijk dat er geen aandacht meer is voor Nederlanders die het ook moeilijk hebben maar ja ze zullen wel meer opleveren.

 2. Wim Robbertsen

  @theo: wat je er ook van vindt…ook onder jongeren leven verschillende gedachtes over hoe de politiek met vluchtelingen om zou moeten gaan. Daarover gaan we in gesprek. Op dezelfde avond spreken we over mantelzorg en sport. En op eerdere avonden ging het oa over het verkrijgen van een woning in Doesburg. Geen prioritering dus, allemaal belangrijke onderwerpen.

 3. Frans van der Krul

  Wim,
  Hierbij enkele suggesties voor de volgende keren:
  Werken
  Leren
  Studie financiering
  Wat zijn en doen vakbonden
  Wat is politiek
  Hoe kan ik uitkomen met mijn inkomen
  enz..

 4. Wim Robbertsen

  Hoi Frans dank voor je reactie en input.
  Omdat we het lokaal houden hebben we dit niet opgepakt.
  Maar wie weet hoe het in de toekomst verder gaat 🙂

 5. Theo Houkes

  Nee dat word niet opgepakt tuurlijk niet heb nog een suggestie Hoe word ik vluchteling

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑