Komend weekend, zaterdag 28 en zondag 29 november, bestaat Kadoes, de kado- en accessoires winkel in Doesburg, 1 jaar. Inwoners van Doesburg worden uitgenodigd om dit te vieren in de winkel.

‘U bent van harte welkom om een glaasje met ons te drinken’, laat eigenaresse Marianne van de Velde van Kadoes weten. Van de Velde kijkt terug op een mooi, fijn en gezellig eerste jaar. ‘Doesburg is als een warm bad.’

Van de Velde: ‘We hebben afgelopen jaar het assortiment behoorlijk uitgebreid. Inmiddels verkopen wij ook Melano, the Rubz, Double Dots, O My Bag, Buyalex, Zusss, Uno de 50, Barong Barong, TOV en nog zoveel meer. Laat u verrassen of zorg zelf voor een verrassing, zeker met de feestdagen op komst. Kadoes heeft ook kadobonnen voor als u zelf geen keuze wilt maken’.

De openingstijden van Kadoes staat op www.kadoeskado.nl. De winkel is verder actief op de social media-kanalen Facebook en Instagram.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFit DoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, Dierendingen, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk Doesburg en Hotel Doesburg.