Helpportrait Doesburg heeft dit jaar meer dan 110 professionele portretfoto’s opgeleverd. Voor organisator Joost de Wolf reden om tevreden terug te kijken op de derde editie in Doesburg van dit wereldwijde liefdadigheidsproject.

 

Zaterdag 6 december werd Helpportrait Doesburg om 10.00 uur officieel geopend door wethouder Peter Bollen. Bollen maakte een fraaie foto van model Deborah op een professionele set in het stadhuis van Doesburg.

 

De foto van Bollen was het startsein voor zeven fotografen om mensen te portretteren. Het ging hierbij om inwoners van Doesburg door het niet zo breed hebben en nu de mogelijkheid kregen om een professionele photoshoot te laten maken.

 

Organisator Joost de Wolf is erg tevreden over deze derde editie van Helpportrait Doesburg. ‘Op deze prachtige locatie begonnen we vandaag na de opening om 10,00 uur rustig met Helpportrait. Met twee fotografen méér, en ik denk iets minder bezoekers dan vorig jaar was er voldoende ruimte voor een praatje. Kortom het was gewoon een prachtig mooie dag’, aldus De Wolf.

JdW_141206_09-1