Jos Pagen roept Doesburgers op om mee te doen met Ride for the Roses, een liefdadigheidsevenement voor KWF Kankerbestrijding dat op zondag 6 september wordt gehouden. Pagen hoopt op deelnemers uit Doesburg die de 50 of 100 kilometer fietsen.

 

Ride for the Roses wordt op zondag 6 september gehouden in Noord-Holland. Start en finish is bij bloemenveiling FloraHolland in Aalsmeer. Het fietsevenement is een begrip in de Nederlandse wielerwereld. De opbrengst van het goede doel gaat naar KWF Kankerbestrijding.

 

‘Je kunt meedoen met de Alpe d’HuZes in Frankrijk of de Mont Ventoux beklimmen voor het goede doel. Allemaal goede initiatieven. Maar Ride for the Roses is een goed initiatief in eigen land. Het lijkt me leuk een team uit Doesburg te formeren en deel te nemen. Het is toch geweldig om als team in het grote peloton te fietsen’, aldus Jos Pagen, eigenaar van TimeOut Events.

 

Pagen roept Doesburgers die mee willen doen met de 50 of 100 kilometertocht op om zich bij hem te melden. Belangstellenden kunnen mailen naar info@timeoutevents.nl.