Jubileum voor Fotografica Markt Doesburg op 18 augustus

De Fotografica Markt in Doesburg wordt dit jaar gehouden op zondag 18 augustus. Het is de 25ste keer dat dit jaarlijkse evenement voor fotoliefhebbers wordt gehouden.

Ruim 125 martkramen staan zondag 18 augustus weer opgesteld in het centrum van de stad met onder andere fotolenzen, oude camera’s en aanverwante producten. Met 125 marktkramen is de Fotografica Markt Europees grootste openluchtbeurs op het gebied fotografica.

Het evenement begint zondag om 09.00 uur en duurt tot 16.00 uur. De toegang is gratis en de verwachting is dat er weer veel nationale en internationale bezoekers komen naar Fotografica Markt.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

Als proef draaien we de tijdelijke sluiting van de reactiemogelijkheden terug. Wel op voorwaarde dat het gezellig blijft. Daarom een aantal regels bij het reageren:

 • Reageren kan alleen met volledige naam. Dus voor- en achternaam. Dat zorgt voor meer openheid en eerlijkheid.
 • Blijf ontspannen. Reageer niet uit emotie en blijf elkaar respecteren. Ook al deel je een andere mening.
 • Schelden doen we niet. Laten we het fatsoenlijk houden.
 • Mocht het toch een rommeltje worden, dan kunnen er ‘reageerverboden’ worden uitgedeeld. Zeg maar een soort van rode kaart. Dus tijdelijk op het strafbankje.
 • Jouw onderbouwde mening vinden we belangrijk. Zorg dus voor een onderbouwing in jouw reactie zodat iedereen begrijpt waarom je het leuk, mooi, cool, vervelend of waanzinnig vindt.
 • Tel eerst tot 10, voordat je reageert. Haastige spoed is immers zelden goed. Het gaat altijd om kwaliteit, en niet om kwantiteit. 

 

2 reacties

 1. Ankie Seegers

  Leuk dat reageren weer mogelijk is. De voorwaarden kunnen m.i. geen
  belemmering zijn. Veel succes. Ik geniet van jullie berichten.

 2. Robert Duis

  Hallo Ankie Seegers!

  Ben het met U eens: “Leuk dat reageren weer mogelijk is!”
  U geniet van de berichten.
  Ondergetekende moet opbiechten dat ik nog meer geniet van de reacties op de berichten, dan op de berichten zelf.
  Ondergetekende moet U tevens opbiechten, dat sinds de uitschakeling van de reactie-mogelijkheid hij nog nauwelijks überhaupt op
  http://www.doesburgdirect.nl keek.
  Dat gaat nu weer veranderen, immers de reacties interesseren mij in hoge mate, behalve de mogelijkheid ook weer zelf te mogen / te kunnen reageren……..:-))))
  Dat laatste dus wel na eerst tot 10 geteld te hebben alvorens mijn vingers het toetsenbord toe te vertrouwen en bovendien dat alles zoveel mogelijk zonder al te veel emotie. Dat wordt natuurlijk wel een probleem want als je eerst heel goed nadenkt en je verstand echt gebruikt dan haal je toch eigenlijk over alles je schouders op? Neemt niet weg dat de heer RICHARD KOK helemaal gelijk heeft ……..”dat schelden en ongenuanceerd denken en doen onverstandig is”.
  Alles bij elkaar: “Fijn dat reacties weer mogelijk zijn!”
  Groet – Robert Duis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑