Open Coffee Doesburg staat aan de vooravond van een jubileum. Op woensdag 3 oktober vindt de 25ste editie van de informele netwerkbijeenkomst plaats. Zoals altijd is Gasthuis du Soleil plaats van handeling van de jubileumbijeenkomst. ‘Wat in maart 2010 voorzichtig begon als een mogelijk nieuw initiatief voor zakelijk Doesburg en omstreken, namelijk het op informele wijze maandelijks ontmoeten van medeondernemers om op die manier het netwerk uit te breiden en de Doesburgse ondernemerszin te versterken, is na 24 keer een vast maandelijks agendapunt geworden voor vele ondernemers’, meldt Jan Strating, die samen met Casper Bakker gangmaker is van OpenCoffee Doesburg.


Meer dan 200 ondernemers uit Doesburg en verre omstreken hebben volgens Strating in de afgelopen tweeënhalf jaar de weg weten te vinden naar het Gasthuis du Soleil en vele zakelijke relaties zijn aangeknoopt en diverse Doesburgse dwarsverbanden zijn gelegd. ‘Iedere maand komen er gemiddeld zo’n 50 ondernemers af op dit mooie zakelijke platform en steeds weer ook weer vele nieuwe gezichten’, aldus Strating.


Strating: ‘Daarnaast is er als spin-off van de OpenCoffee ook twee keer een Ondernemersbeurs georganiseerd en hebben we twee keer tijdens een Nieuwjaarsborrel het glas met elkaar kunnen heffen’.


Op woensdag 3 oktober start de bijeenkomst om 08.30 uur. Vooraf opgeven is niet verplicht, maar wel handig voor de organisatie. Opgeven kan via www.opencoffeedoesburg.nl.