De 50ste editie van OpenCoffee Doesburg heeft op flinke belangstelling kunnen rekenen. Ruim 60 ondernemers en ondernemende Doesburgers waren afgelopen op het netwerkevenement.


Speciaal voor deze gelegenheid werd er een ontbijt geserveerd in Gasthuis du Soleil, de vaste locatie waar het maandelijkse netwerkevenement plaatsvindt. Naast de 50ste editie was het exact vijf jaar geleden dat de eerste OpenCoffee Doesburg werd gehouden.

 

Initiator van het eerste uur, de Doesburgse ondernemer Jan Strating, liet weten blij te zijn met de structurele belangstelling voor het informele netwerkinitiatief. Wethouder Ellen Mulder van de gemeente Doesburg sprak het belang uit van informele zakenbijeenkomsten en complimenteerde de organisatie met deze mijlpaal.

 

Na afloop was er voor de aanwezigen een goody bag, een tas gevuld met promotiemateriaal, samples, verrassingen en give-away’s. Ook werden de aanwezigen middels een enquête gevraagd om het concept zo door moet gaan of dat er wijzigingen aangebracht moeten worden.

open coffee