Delikasa bestaat acht jaar. Dat is voor eigenaresse Marja Aarts reden om een week lang met allerlei lekkere acties te komen.

Zo is in de week van 2 tot en met 6 juli Stompetoren Jong Belegen in de aanbieding; een stuk van 800 gram voor 8 euro. En bij besteding van 8 euro aan kaas – mag gecombineerd – krijgen klanten een Stompetoren kaasschaaf cadeau, zolang de voorraad strekt. Een stuk brie de fleur roombrie van 100 gram wordt aangeboden voor 88 eurocent.

Marja Aarts opende Delikasa op 1 juli 2011. ‘Bij de opening hadden we 5 stukken kaas gesneden. ‘We kregen bij de opening 200 klanten in twee dagen en waren ineens heel wat wijzer’, aldus Aarts.

Aarts vervolgt: ‘Delikasa heeft al die jaren een mooie groei laten zien. Het assortiment werd en wordt steeds uitgebreid en er is personeel bijgekomen. Service en kwaliteit staan bij ons nog altijd hoog in het vaandel. We willen graag veel mensen goede producten bieden en richten ons bijvoorbeeld ook op producten zonder suiker, zonder gluten en dergelijke. We zijn ons ook gaan bezighouden met een stukje catering, belegde broodjes voor lunches, kaasplateaus voor recepties en feesten’.

‘Wij kijken terug op 8 geweldige jaren en dankzij de vele lieve, enthousiaste, trouwe klanten kijken wij met plezier vooruit naar de komende jaren’, aldus Aarts.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.