Judith Peters breekt met platenmaatschappij

Het nieuwe album van de Doesburgse zangeres Judith Peters gaat niet door. Peters heeft de samenwerking met de platenmaatschappij en het boekingskantoor beeindigd. ‘Dit betekent dat het album van de baan in’, zo laat Peters DoesburgDirect.nl weten.


‘Het is alles een beetje anders gelopen de laatste tijd. Zo zou er dit najaar een album met allemaal evergreens verschijnen, maar wegens omstandigheden heb ik besloten mijn samenwerking met de platenmaatschappij en het boekingskantoor te beëindigen’, aldus Peters.


De Doesburgse zangeres, die afgelopen jaar deelnam aan De Toppers, maakt wel een verzamelalbum “Veelzijdig vol. 2”, waar een aantal liedjes van dat beloofde album op komen te staan.


Ook werkt Peters aan een nieuwe single. ‘Volgende week rolt mijn nieuwe single van de pers. Het betreft wederom een cover; Green green Grass off Home waar ik een eigen Nederlandse tekst op heb geschreven. Op de single komt ook de Engelse versie te staan. Uiteraard hebben wij het liedje een eigen sound en een verassende twist gegeven, waardoor het een zeer draaibare plaat voor de après ski en de carnaval zal zijn.’


Peters vervolgt: ‘De single wilde we juist nu uitbrengen, omdat ook de DVD van de Toppers in concert 2011 deze maand op de markt komt.’


Zie ook:
Judith Peters werkt aan nieuw album

1 reactie

  1. Richard Kok

    Nieuwe single van Judith Peters is vanaf vandaag op YouTube te zien:
    http://www.youtube.com/watch?v=Oaqvpiagmbo&feature=youtube_gdata_player

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑