De Doesburgse zangeres Judith Peters schrijft zich in om in aanmerking te komen voor deelname aan het televisieprogramma Bloed, Zweet & Tranen. In het programma wordt gezocht naar een nieuwe Nederlandse volkszanger.

 

‘De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Na lang aandringen heb ik toch ja gezegd. Ik ga het gewoon doen. Donderdag ga ik auditie doen voor t programma Bloed, zweet & Tranen’, laat de Doesburgse zangeres weten op Facebook.

 

Peters heeft zich opgegeven omdat ze volgens eigen zeggen naast het spuien van kritiek op het eerste seizoen van het programma nu ook ‘zo stoer moet zijn om zelf met de billen bloot te gaan’. Peters: ‘Ik zou mezelf nooit opgeven voor dit programma, maar als je gevraagd wordt is het toch een ander verhaal. Wat heb ik te verliezen? Als ik kijk naar mijn collega’s die vorig seizoen hebben meegedaan, denk ik dat niemand er slechter van geworden is, al vond ik persoonlijk dat niet iedereen een even goed visitekaartje achterliet. Tv is nu eenmaal een mega platform om jezelf te profileren’.

 

Binnenkort start SBS6 met een nieuwe serie van Bloed, Zweet & Tranen. Momenteel is de inschrijving geopend en kunnen potentiële Nederlandse volkszangers zich opgeven voor het televisieprogramma.