Met het oog op de feestmaanden biedt Delikasa weer kaasletters aan. Dit jaar zijn ze te verkrijgen in verschillende kaassoorten en smaken.

Zo zijn de letters verkrijgbaar in Goudse jong belegen, belegen en extra belegen. In Noord-Hollandse kaas jong belegen en belegen. Geitenkaas jonge belegen. En in boerenkaas jong belegen en belegen.

De kaasletters zijn te bestellen in elke letter van het alfabet. De prijzen variëren naar soort en leeftijd, en worden aangeboden voor de vanafprijs van 7,95 euro. De grootte van de kaasletter komt overeen met een standaard chocoladeletter van 200 gram.

De letters moeten worden betaald bij bestellen en zijn na enkele dagen af te halen in de winkel. Je kunt een dag aangeven waarop je de letters komt halen. Letters die na donderdag 13.00 uur worden besteld zijn er pas op zijn vroegst op dinsdag in de volgende week. Dit is gezien de drukte bij de maker dit jaar anders dan andere jaren.

De letter moeten worden besteld en de laatste mogelijkheid is dit jaar 28 november. Bestellingen daarna kunnen niet meer worden aannemen als ze voor 5 december in de winkel aanwezig moeten zijn. Er zijn geen letters op voorraad aanwezig in de winkel.

Delikasa is een gespecialiseerde delicatessenwinkel de in de Kerkstraat in het centrum van Doesburg. De winkel wordt gerund door Marja Aarts en kent een groot assortiment aan kwaliteitskazen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.