Kadoes Conceptstore in de Meipoortstraat stopt ermee. De winkel houdt het na ruim 5 jaar voor gezien.

Dat laat eigenaresse Marianne van de Velde weten. Eind maart sluit ze winkeldeur.

‘Na ruim 5 jaar Kadoes in Doesburg en meer dan 10 jaar in Breda ga ik stoppen met mijn passie, mijn winkel in Doesburg. Al mijn klanten en collega-winkeliers wil ik bedanken. Ik ga jullie missen’, aldus Van de Velde.

Ze geeft aan dat een andere uitdaging zich aandient en dat de winkel eind maart definitief sluit.

Kadoes is een cadeauwinkel met stijlvolle producten en een wisselend assortiment. De winkel levert onder andere sieraden, sjaals, schoenen, tassen en horloges.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.