Kantoor Beter Horen ruilt Doesburg in voor Utrecht

Beter Horen verhuist het kantoor van Doesburg naar Utrecht. Dat gaat in het eerste kwartaal van 2022 gebeuren. De afdeling logistiek en het magazijn blijft wel in Doesburg.

Dat laat general manager Bianca Verburg van Amplifon Nederland weten. Amplifon is eigenaar van Beter Horen. Beter Horen, specialist op het gebied van hoortoestellen, is gevestigd op het bedrijventerrein Beinum West.

‘Het is onze doelstelling om een belangrijke bijdrage te blijven leveren aan de missie en de ambitieuze groeistrategie van Amplifon. Daarbij is het voor ons belangrijk om de juiste mensen aan ons te binden en optimaal te kunnen opleiden. Wij hebben daarbij behoefte aan een centraal gelegen locatie in Nederland, welke qua reisafstand acceptabel is voor onze medewerkers en die tegelijkertijd aantrekkelijk is voor toekomstige collega’s’, aldus Verburg.

Verburg vervolgt: ‘We hebben daarom gekozen voor Utrecht, op een locatie die goed bereikbaar is per auto en openbaar vervoer en dichter bij onze samenwerkingspartners en die bijdraagt aan onze ambitie om de beste werkplek te zijn’.

Tot de verhuizing blijft het kantoor en de bijbehorende Beter Horen-winkel operationeel in Doesburg. ‘Wij zullen onze klanten in de directe omgeving van Doesburg uiteraard informeren over hoe wij hen ook in de toekomst van dienst zullen blijven’, aldus Verburg.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekEtos Doesburg en Restaurant China

3 reacties

 1. Rob

  En hoe wordt het voor de werknemers netjes opgelost? Verhuis vergoeding, reiskosten etc.

 2. Freek van Scharendam

  Ik begrijp Beter Horen wel. Utrecht ligt centraal en is veel aantrekkelijker om talentvolle medewerkers aan te trekken. Dat moeten we respecteren. Daarnaast is Utrecht over de A12 in een uurtje bereikbaar en met de hedendaagse thuiswerkregelingen moet het goed te doen zijn. Waar een wil is, is een weg. De tijd dat je jouw droombaan in je eigen dorp kon vinden is allang voorbij. We zijn ook veel mobieler geworden dan 50 jaar geleden. Stop met calimerodenken en kijk vooral naar de kansen. Het is wel jammer, maar er komt altijd wat voor terug.

 3. Frans van der Krul

  Freek van Scharendam,

  Het is wel jammer, maar er komt altijd wat voor terug??? nog meer werkloosheid???

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑