Kees Jonkman wint SIDN FIFA 2014 toernooi bij SC Doesburg

In de kantine van Sportclub Doesburg vond op zondag 30 maart het SIDN FIFA 2014 toernooi plaats. Het toernooi, dat mogelijk is gemaakt door SIDN, was speciaal georganiseerd voor de oudere jeugdteams van Sportclub Doesburg, waarbij de spelers van de C-, B- en A-teams streden om de SIDN bokaal. Kees Jonkman won het game-toernooi.

 

Mars Game Events was met diverse X-boxen en playstations naar Doesburg gekomen. Om 13.00 uur werd de aftrap voor het toernooi gegeven. Eerst werden diverse voorrondes gespeeld waarin gestreden werd om een plek in de kwartfinale. Na de kwartfinale was er tijd voor een drankje met natuurlijk chips en popcorn.

 

Met 8 spelers werd daarna gestreden om een plek in de halve finale. De afvallers konden ondertussen doorspelen en onderling partijtjes doen. Na de halve finale werd uiteindelijk de finale gespeeld door Kees Jonkman en Mustafa Alemdar. De strijd om de titel ging gelijk op maar werd uiteindelijk beslist in het voordeel van Kees Jonkman. Hij ontving namens organisator SIDN de SIDN bokaal.

 

1 reactie

  1. Peter Bakker

    Dat is een mooie start naar de aanloop van het WK. Van harte gefeliciteerd Kees. Dit waren alleen nog vingeroefeningen, het echte werk komt nog!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑