Zakelijk Ondernemers Netwerk (ZON) Doesburg nodigt lokale ondernemers uit om vrijdag 24 april kennis te komen maken met het ondernemersnetwerk. De kennismakingsbijeenkomst vindt op 24 april plaats vanaf 16.30 uur en wordt gehouden in de Sociëteit van het Arsenaal in Doesburg.

 

Iets meer dan vijf jaar geleden vonden een aantal zelfstandig ondernemers elkaar om aan het eind van de week als collega’s het begin van het weekend te vieren en met elkaar de week door te spreken. Uit deze vrolijke contacten bleek dat er enerzijds behoefte was om elkaar als kleine ondernemers te stimuleren en collegiaal te steunen. En anderzijds om samen iets te betekenen voor de stad.

 

Daaruit is ZON Doesburg ontstaan. Elke laatste woensdag van de maand komen we bij elkaar. ‘Soms eten we samen of vragen mensen uit maatschappelijke organisaties of bedrijven iets te komen vertellen over een specifiek thema. We geven ook elkaar de ruimte om te vertellen over zakelijke belangen, successen en struikelblokken. We hebben onderling een grote gunfactor en kijken goed om ons heen of er kansen liggen voor elkaar’, aldus Joost Holweg, bestuurslid van ZON Doesburg.

 

Holweg laat weten dat 24 april een veelzijdig programma is waar zowel de activiteiten van ZON Doesburg als ook de positie en kansen van de kleine zelfstandige ondernemers aan bod komen. Holweg: ‘ We hopen dat we elkaar kunnen inspireren zowel in ons ondernemerschap als ook in onze maatschappelijke positie om met elkaar te werken aan een mooi leef- en ondernemersklimaat in Doesburg’.

 

De kennismakingsbijeenkomst wordt afgesloten met een wijnproeverij van Van Ditmars Wijnkoperij in de kelder van het Arsenaal. Om omstreeks 20.00 uur is het formele deel van de bijeenkomst afgelopen.

 

Ondernemers die zich willen aanmelden voor de bijeenkomst kunnen een mail sturen naar Joost Holweg. info@hfmadvies.nl