De Kerstcommissie heeft haar afscheid aangekondigd. De kerstmarkt van zaterdag 8 december wordt de laatste die Augusta van Dijken, Mandy Kampen, Carin Visser, Sylvia Willems en Tobias Verschoor organiseren. Om in 2019 door te kunnen gaan, zijn (dus) nieuwe leden nodig.

Zaterdag 8 december is helaas de laatste keer dat de huidige Kerstcommissie de kerstmarkt organiseert, zo laten de vijf leden weten in de nieuwsbrief van de Stichting Centrum Belang Doesburg.

De huidige commissieleden zijn voorzitter Tobias Verschoor, Sylvia Willems, Carin Visser, Mandy Kampen en Augusta van Dijken.

Zij geven aan nieuwe commissieleden te willen inwerken en te zorgen voor een goede overdracht. ‘Er moet een nieuwe commissie komen, wil het jaarlijks goedbezochte evenement doorgaan.’

Heb je belangstelling om zitting te nemen in de commissie, stuur dan een e-mail naar centrumbelangdoesburg@gmail.com. Je wordt dan in contact gebracht met de juiste contactpersoon.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.