Doesburg heeft nieuwe evenementenportalen. Op 3 plaatsen bij invalswegen zijn frames geplaatst waarin borden kunnen hangen met daarop teksten om komende evenementen aan te kondigen.

De nieuwe frames zijn in dezelfde stijl als de stadsplattegronden van spannende geschiedenis-verhalen. De frames staan op de groenstrook tussen parkeerplaats De Bleek en de afslag Provinciale weg, in de berm tussen de Provinciale weg N317 en de Kraakselaan, en op het kruispunt bij de Provinciale weg N338 bij de afslag naar Beinum.

De nieuwe evenementenportalen heten bezoekers van Doesburg welkom en informeren over komende evenementen. Zoals de Openlucht Fotografica Markt bijvoorbeeld, die op zondag 19 augustus plaatsvindt in de binnenstad.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.

Foto: Stichting Centrum Belang Doesburg