Schoenenwinkel Avanti vertrekt uit Doesburg. Eigenaar José Jörissen sluit in augustus de deuren van het pand in de Kerkstraat en verhuist haar winkel naar Zevenaar. ‘Het is me niet gelukt in Doesburg en met pijn in mijn hart neem ik afscheid.’

José Jörissen opende Schoenenwinkel Avanti begin 2014 in het pand in de Kerkstraat dat voorheen onderdak bood aan Hoogenkamp Schoenmode.

‘Niet gelukt’
Eind augustus sluit de ondernemer de deuren en verhuist ze haar winkel naar Zevenaar, waar ze vanaf 1 september actief is.

‘Het is me niet gelukt in Doesburg en met pijn in mijn hart neem ik afscheid’, zo verklaart ze haar besluit in de nieuwsbrief van de Stichting Centrumbelang Doesburg.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.