Vanaf woensdag 30 september 15.00 uur kunnen alle Doesburgse kinderen uit groep 1 tot en met 8 van het basisonderwijs zich opgeven voor hun favoriete kennismakingsactiviteit op het gebied van sport en creativiteit. Dan gaan Sjors Sportief en Sjors Creatief van start.


Met de projecten Sjors Sportief en Sjors Creatief kunnen kinderen kennismaken met maar liefst 41 sport- en 13 creatieve activiteiten. Op donderdag 24 of vrijdag 25 september krijgt elke kind het Sjors Scholenboekje met het volledige aanbod. Voorbeelden zijn atletiek, freerunning, bowlen, schaken, fotografie, muziek en surprise maken. De eerste activiteiten starten in oktober. Anderen in het voorjaar 2016. Alle kinderen en hun ouders worden het hele jaar op de hoogte gehouden van het aanbod.

 

Kinderen kunnen zich vanaf 30 september om 15.00 uur gaan inschrijven voor de sportieve- of creatieve kennismakingsactiviteiten. Dit kunnen ze doen door naar de website www.sjorssportief.nl te gaan. Hier kan een keuze gemaakt worden tussen Sjors Sportief en Sjors Creatief en de bijbehorende activiteit. Inschrijven kan alleen via de website.  Van kinderen die ingeschreven zijn, wordt verwacht dat ze ook daadwerkelijk aanwezig zijn als de activiteit start.

 

Voor vragen of informatie kunt u terecht bij Breedtesport Doesburg via info@sportenindoesburg.nl of telefoon 06 372 83 518 en 0313 Doesburg via s.nijhof@cambio.nl of telefoon 06 144 13 957.

sjors sportief